Staffely tror på lokal arbetskraft och goda prestationer. Miljötänk och sponsring av det lokala föreningslivet är våra ledord samt fördelaktiga prisbilder till våra uppdragsgivare. Vi hoppas personal likväl företag en god Staffely resa. Varmt välkommen till Staffely!

Om företaget

Idéen föddes ur en lång företagarhistorik inom livsmedelsbranschen som ICA-handlare. Genom erfarenhet som entreprenörer vet vi från direkt erfarenhet, kostnaden och ineffektiv bemanning. Vi har tagit våra erfarenheter och applicerat den till en modern applikation. Genom att ta bort de administrativa processerna med hjälp av vår AI kan vi erbjuda priser som är konkurrenskraftiga och endast fokusera på vår personal och leverans mot kund.

Vision

Skapa en bättre tillvaro för entreprenörer

Vi strävar mot förbättring i tjänst, program och service. Staffely ska vara okomplicerat och snabbt. Vår AI och kundtjänst är kärnan i företaget och vi lär oss nya saker varje dag. Vi kan med glädje erbjuda helhetslösningar för små företag redan idag, där vi tar över den administrativa delen i ditt företag. I framtiden kan även Staffely ge en helhetslösning för hela din digitala verksamhet. Allt från automatiska schemaläggningar till beställningar. Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig!

Har du inget konto på staffely?

Joina nu!

Vi använder cookies för anpassa innehåll, annonser, tillhandahålla funktioner för sociala medier och för att analysera vår trafik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra partners för sociala medier, annonsering och analys. cookies policy